Засніжило: ще вночі комунальні служби Ніжина почали працювати в посиленому режимі

 

 

 

 

9 лютого відбулася оперативна нарада під головуванням міського голови Олександра Кодоли.

Головним питанням наради – це розчищення доріг міста та всієї Ніжинської громади від снігу.

Керівники комунальних служб прозвітували, що техніка, яка наявна на підприємствах виконує роботи по розчистці міста від снігу починаючи з ночі.

Проте своєчасному та якісному прибиранню вулиць заважає недостатня кількість власної комунальної техніки та недотримання мешканцями правил благоустрою. Припаркований приватний транспорт у невизначених місцях  та на узбіччях також не дозволяє якісно очистити територію.

В першу чергу від снігу  прибираються вулиці, по якім рухається громадський транспорт та транспортні вузли.

Під час наради наголошувалося, що обов’язково потрібно прибирати від снігу віддалені вулиці і всі населенні пункти Ніжинської об’єднаної громади, щоб не допустити зупинки руху транспорту.

Міський голова Олександр Кодола доручив посилити роботу по прибиранню прибудинкових територій та приватного сектора. Наголосив на чіткому закріпленні вулиць за підприємствами та установами.

Шановні водії! Для проведення якісного очищення доріг просимо вас не залишайте транспортні засоби на узбіччі доріг – це заважає прибиранню снігу.  Пішоходів закликаємо бути уважними на дорогах та переходити  проїжджу частину повністю переконавшись у безпеці. Пам’ятайте, на слизькій дорозі гальмівний шлях автомобілів збільшується, водій не завжди може вчасно відреагувати на ситуацію.

nizhynrada

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь