Співак Олег Алябін став жителем Ніжина та планує концерт

 

 

 

 

Олег Алябін – співак, український шансоньє та автор багатьох пісень. Свій стиль він позиціонує так: «золота середина між ліричним шансоном та естрадою».

Олег Алябін планує відвідати Ніжин та заспівати для гостей та жителів нашого міста якраз напередодні свята 8 березня!

А ще: ви знали, ніжинці, що співак зареєстрований у нашому місті? Що його так пов’язує з Ніжином?

Про це та інше журналісти “Нежатин” запитали особисто у співака

І ось що він нам розповів: детальніше читайте у нашому матеріалі

Доброго дня, Олег. Ніжин в очікуванні вашого концерту, який Ви плануєте організувати у нашому місті? Чому саме Ніжин: що вплинуло на Ваше рішення?

Доброго дня! Я дуже вдячний Ніжину за свою кохану дружину Аллу, яку я зустрів майже 20 років тому! З тих часів я полюбив це невеличке містечко, як своє рідне, тому з великим задоволенням чекаю довгоочікувану зустріч з ніжинцями. Надіюсь, що вони також приймуть мене з теплом та подякою!

Які пісні звучатимуть, чи будуть прем’єри?

Пісні звучатимуть різні: про життя, про розлуку, про любов, про дітей та батьків і, звичайно, буде прем’єра пісні. Перші слухачі та оцінювачі будуть саме ніжинці!

Ви виступали з концертами у багатьох містах України. Розкажіть, де саме?

По Україні я гастролюю майже 20 років. Сольні концерти були в Харкові, Запоріжжі, Полтаві, Ічні, Прилуках, в місті Славутич, Чернігові, Житомирі, Вінниці, в Білій Церкві, в Дніпрі, в місті Кременчук, в Києві. В Ніжині концерти були 6 разів. Два роки тому я приймав участь у концерті “Море шансону” в місті Одеса. В 2008 році в Києві був нагородженний “Орденом Святого Станіслава” 3 ступені “За вклад в благодійність на територіі України”. Кожен місяць для відпочиваючих на Західній Україні, я даю концерти в Трускавці, Моршині та Сваляві. Нещодавно, на початку грудня 2020 року, приймав участь в благодійному концерті для інвалідів в місті Покровськ.

Говорять, що ви плануєте жити в Ніжині, та навіть вже зареєструвалися?

Так, це дійсно правда, як я вже казав, що моя дружина-ніжинка, тут я дійсно почуваю себе по-домашньому! В Ніжині багато історичних та красивих місць, тут немає такої метушні та кілометрових заторів на дорогах, які є у мегаполісах! А ще велика подяка місту за нових людей, за близьких друзів та родичів, яких подарував мені саме Ніжин.

Ви багато подорожували, їздили з концертами, а де живуть найгарніші жінки?

-Найгарніші жінки в Україні, а найкрасивіші-це в Ніжині, кажу вам честно!

А кому Ви присвячуєте свої пісні?

Свої пісні я присвячую в основному жінкам, так як без них життя не існує.

І поділіться з нашими читачами інформацією, коли саме та де відбудеться Ваш концерт, куди люди можуть звертатися для придбання квитків та додаткової інформації ?

-Концерт відбудеться в місцевому Будинку культури, напередодні свята 8 березня, і буде присвячений любим нашим жіночкам. Щиро всіх запрошую і гарантую море чудових емоцій та гарного настрою.

7-8 березня 19:00, замовлення та продаж квитків за тел: (068)152-91-42

Спілкувалася Тіна Кошелевська

Фото з архіву співака

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь