Як підготуватись до приходу весни?

 

 

 

 

Незабаром з кожним днем ставатиме все тепліше і сонячніше, дні стануть довшими, а птахи починатимуть співати свої мелодійні пісні. Все це свідчить про те, що зовсім скоро наступить весна!

До приходу календарної найквітучішої пори року залишається всього 11 днів!hello

Як готуватися до весни та що робити, щоб виглядати яскраво після похмурої зими? Читайте далі.

  1. Шкіра.

Попри те, що ця зима не була надто холодною, шкіра обличчя і рук все ж потрапляли на холодне повітря, втрачаючи природню красу та свіжість.

Щоб повернути шкірі попередній вигляд достатньо використовувати зволожуючий крем, що підходить вашому типу шкіри. Тьмяного кольору обличчя спеціалісти радять позбуватися за допомогою кавових масок.

images

Якщо не допоможе – варто звернутися до косметолога.

Тим більше, косметологи стверджують, що саме весною найкраще робити професійну чистку обличчя, позбавляючи шкіру зайвих забруднень. Втомлена після зими шкіра потребує відпочинку і оновлення. А чистка, завдяки стимуляції кровообігу і обмінних процесів, надасть їй таку можливість. Під час чищення видаляється шар мертвих клітин, пори звільняються від шкірного сала, що містить вуличний пил і запальні елементи.

  1. Волосся

Як і шкіра, в зимовий період воно зазнало чимало пошкоджень. Шапки, капюшони, чи ще гірше – непокрита голова у морозяну погоду не могли минути безслідно.

bfdcd718-640b-4af5-8661-3a5560a7d852

Використовуйте відновлюючі маски для волосся, відвідайте перукаря, щоб він ліквідував посічені кінчики, а ще краще – змініть зачіску! Адже весна – період змін! То чому не змінюватися самим?

  1. Тіло

Багато з нас в зимовий період, в силу природних процесів, завдячуючи власним лінощам та погоді змінили звичну форму і зараз уже складно одягнути легку весняну сукню.

dieta.jpeg

Щоб повернутися до звичного режиму інтернет-портали одні поперед інших рекламують модні дієти. Ми ж рекомендуємо звернутися до звичних правил:

  • їсти 5 разів на день, але невеликими порціями;
  • пити багато рідини;
  • відмовитися від солодкого та мучного;
  • не їсти за три-чотири години до сну;
  • займатися спортом.

Якщо ці поради стануть вашими звичками, то ви завжди будете у формі. Дієт же у весняний період, коли організму потрібно особливо багато вітамінів для відновлення, дієтологи радять уникати, адже це додатковий стрес для організму.

  1. Вітаміни.

kakie-vitaminyПродовжуючи попередній допис, повернемось до вітамінів. Вони просто необхідні у період міжсезоння та весни. Їжте багато фруктів та овочів. Найпотрібніші вітаміни у цей період – вітаміни групи А, С і Е, завдяки яким шкіра залишається чистою та еластичною.

Найбільше вітаміну С знаходиться у цитрусових, ківі, червоному перці; вітамін А – в помідорах, броколі, шпинаті, вітамін Е – в авокадо, мигдалі.

  1. Правильний режим дня.

Коли організм виснажений, людина хоче багато спати і весною часто трапляються випадки депресивного настрою та апатії.

Однак, змушуйте себе вранці прокидатися, більше рухатися, активно проводити свій день, багато часу бути на свіжому повітрі та вчасно лягати спати.

 

Вдалої підготовки до весни та весняного вам настрою!

За матеріалами like.if.ua

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь