Трагедія: школярка з Чернігова викинулася зі столичної багатоповерхівки

 

 

 

 

З 16-го поверху будинку у Дарницькому районі викинулася школярка. Квартира в якій мешкає дитина  розташована набагато нижче. Виявилося, що дівчинка переїхала до Києва з Чернігова 2 роки тому і жила з бабусею на вулиці Архітектора Вербицького, 10. Трагедія сталася вдень, 17 лютого.

За словами сусідів, вона навчалася добре і заняття у школі не пропускала, однак вчора на уроки не пішла. Є свідки, які бачили дівчинку у компанії місцевого хлопчика за кілька годин до її загибелі — діти начебто ходили разом у магазин.

Також відомо, що дівчинка поводилася нормально, коли заходила в будинок — за словами вахтерки, вона навіть посміхалася. При цьому вона навмисне піднялася на 16-ий поверх, хоч і жила на іншому.

«Почули, що щось бахнуло і вона впала сюди, на козирьок. І все. Визвали швидку, визвали поліцію, приїхала швидка. Вже пізно. Вона випала з 16-го поверху. Живуть вони на 5-му, а туда вона піднялась, залишила свої речі, залишила сумку, телефони і все…» — розповіла голова правління місцевого ЖБК.

Правоохоронці з кіберполіції вже забрали з квартири загиблої персональні гаджети, щоб встановити якісь деталі. З юнаком, якого бачили із загиблою перед смертю, поспілкуватися поки не вдалося.

Джерело: bigkyiv.com.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь