Активне дозвілля: де у Ніжині встановлять майданчик Street Workout

 

 

 

 

Продовжуємо знайомити ніжинців з проєктами-переможцями громадського бюджету 2021, які має бути реалізовано цього року. Серед них – «Встановлення спортивного комплексу ВОРКАУТ для мешканців мікрорайону по вул. Незалежності» – автор проєкту Федоренко Артем Олександрович.

Проєкт планують реалізувати в мікрорайоні біля будинків по вул. Незалежності,  21.

Суть проєкту:

придбання та установка спортивного комплексу для занять Street Workout дасть можливість організації змістовного та активного дозвілля молоді, формування стійкої мотивації здорового способу життя серед дітей та молоді, подальшої популярізації цього виду спорту у районі та місті.

“На даний час особливу увагу привертає до себе погіршення фізичного і соціального здоров`я підростаючого покоління, наслідком чого є високий рівень захворюваності та протиправна поведінка, – говорить автор проєкту А. Федоренко. – Можливість докорінної зміни ситуації, що склалася, пов’язана з розробкою і проведенням фізкультурно-оздоровчих, спортивно-масових і змагальних заходів, їх пропагандою і популяризацією серед дітей, підлітків та молоді.

Street Workout є популярним видом спорту в Україні. Ніжинські любителі цього нового виду спорту активно займаються на звичайних турніках і показують гарні результати.

Реалізація проєкту дасть можливість організовувати змагання зі Street Workout, що сприятиме значній популяризації цього виду спорту, його подальшому розвитку, а також організації змістовного та активного дозвілля дітей, підлітків та молоді, формування у них стійкої мотивації здорового способу життя. Також в результаті має зменшитися кількість дітей групи ризику в районі і місті.

Майданчиком зможуть користуватися всі верстви населення :  діти , підлітки, молодь , люди похилого віку.

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь