Бюджет Ніжина на 2021 рік: деталі у цифрах

 

 

 

 

На сесії Ніжинської міської ради, 26 лютого 2021 року,  розглядали питанян бюджту Ніжина

У ході засідання депутати міської ради прийняли рішення про виконання бюджету Ніжинської територіальної громади за 2020 рік, до паспортів міських цільових програм, що спрямовані на розвиток громади.

Затвердили програму Реставрації пам’яток архітектури Ніжинської територіальної громади на 2021 рік, спрямовані на розвиток міста. Внесли зміни до бюджету Ніжинської територіальної громади. А саме, включили в бюджет вільні залишки коштів, які склалися на 1 січня поточного року, в тому числі і освітні субвенції.

Кошти освітніх субвенцій спрямували на заробітні плати педагогічних працівників шкіл, інклюзивно ресурсного центру, оплату поточних ремонтів туалетів у школах. Залишок цільових коштів НЕФКО направили на термомодернізацію ЗОШ №10 на завершення розрахунків по термомодернізації.

З вільних залишків загального фонду 20 млн.грн. направили на заробітні плати працівникам бюджетних установ. Виділили кошти на фінансування освітніх субвенцій: на заміну вікон у школах.

Виділили кошти на підтримку: пологового будинку, на підтримку ОСББ щодо проведення енергоефективних заходів, фінансова підтримка водоканалу. За пропозицією старости Кунашівсько-Переяслівського округу виділили кошти у сумі 932 тис.грн. на виконання робіт в окрузі.

За інформацією nizhynrada.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь