Ніжин буде зеленим та квітучим: готуємось до акції “ОЗЕЛЕНЕННЯ УКРАЇНИ 2021”

 

 

 

 

“В космічній атмосфері пройшла прес-конференція з приводу підготовки акції “ОЗЕЛЕНЕННЯ УКРАЇНИ 2021”, а також презентовано масштабний проект «Greening of the Planet», ініціатором якого є Ганна Крисюк”. Про це на своїй сторінці в Фейсбук розповідає депутат Ніжинської міської ради, радник міського голови Сергій Охонько.
“Завдання проекту «Озеленення України»: висадити 1 000 000 дерев за 24 години, сприяти протягом року у висадженні парків та алей, провести загальнодержавну інформаційну кампанію, організувати освітні воркшопи в навчальних закладах, започаткувати міжнародний флешмоб «Озеленення України. Озеленення планети!»
Будучи координатором і співорганізатором даних еко-проектів в Чернігівській області влаштував разом з Ганною Крисюк онлайн-зустріч з Послом України в Тунісі, Послом ПАР в Україні, співорганізатором з Ірану.
Підписали також і Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво між Ніжинською міською радою та БЛАГОДІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «Благодійний Фонд “ОЗЕЛЕНЕННЯ УКРАЇНИ. Голова мета даного Меморандуму – це взаєморозуміння, розвиток та налагодження відносин між сторонами щодо впровадження загальнодержавної екологічної ініціативи по висадженню дерев та іншого співробітництва у сфері охорони навколишнього природного середовища.
20 березня запланували залучити якнайбільше ніжинців, в тому числі дитячі садочки, школи, всі підприємства, установи, представників бізнесу та організації не залежно від форм власності. Адже збереження довкілля та озеленення нашого міста – це наша спільна мета. Спільними зусиллями розбудуємо наше місто і зробимо його кращим.
Головною метою проекта є привернення уваги до відновлення екосистеми України і планети, а також розвиток екологічної свідомості людей.
Значний внесок у реалізацію еко-проектів в минулому році зробили обласний Чернігівський та Ніжинський лісгоспи, під керівництвом Аніщенко Сергія Михайловича та Костирко Володимира Володимировича. На даний час вже надагоджена співпраця і на 2021 рік і не тільки у висадці дерев, а в інших соціальних міських проектах.
Стратегічним партнером є і наш Ніжинський державний університет, якого представляв його ректор – Самойленко Олександр Григорович.
Хотів би подякувати за допомогу в організації прес-конференції Інесі Олексіївні Кривенко, Олені Борисівні Охонько, Антоніні Вікторівні Купрій та всім хто взяв участь та підтримав проект!
Дякую за підтримку міському голові Олександру Кодолі!”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь