Водій маршрутки “під кайфом” перевозив людей

 

 

 

 

Водій одного з маршрутних таксі Чернігова перевозив людей у стані наркотичного сп’яніння. Це підтвердили результати аналізів. Про це Суспільному повідомила речниця патрульної поліції області Анна Чернявська.

З її слів, 24 лютого чернігівці викликали поліцію, підозрюючи, що водій маршрутки працював під наркотиками. Чоловік погодився здати аналізи. Їх результати стали відомі 4 березня й показали наркотичне сп’яніння.

На момент, коли в поліцейських був на руках медичний висновок, водій був на маршруті.

«Прибувши на місце, поліцейські зустрілися з водієм, повідомили йому про результати медогляду та про те, що на нього будуть складені адміністративні матеріали за керування транспортним засобом в стані сп’яніння», – сказала Анна Чернявська.
При цьому сьогодні, вручаючи водію медичний висновок, патрульні помітили у нього зовнішні ознаки наркотичного сп’яніння: у водія тремтіли руки, зіниці очей були звужені, шкіра – блідою, а хода – нестійкою.

Цього разу водій не погодився пройти медогляд, але це не означає, що він не понесе покарання, говорить Чернявська.

«Поліцейські склали два адміністративних протоколи за статтею 130 про керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння. Йому загрожує штраф у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік», – сказала речниця патрульної поліції.

Водійське посвідчення у нього забрали, від роботи відсторонили. Всі матеріали направлять до суду.

Джерело: UA: Чернігів

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь