Доленосний удар ножем: у Ніжині чоловік убив 23-річного хлопця

 

 

 

 

У середу 10 березня вночі до поліції Чернігівщини надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир м. Ніжина декілька хвилин тому від ножового поранення помер 23-річний місцевий мешканець. Про це повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції.

Джерело:nnovosti.info

Оперативниками встановлено, що парубок перебував вдома та готувався відпочивати, як в двері постукав зловмисник. Поганець зухвало ввірвався в квартиру та без будь-яких пояснень, в присутності матері загиблого, наніс хлопцеві доленосний удар ножем в область грудної клітини.

Нажаль, потерпілий помер за лічені секунди, до приїзду екстренної медичної допомоги.

Працівниками управління карного розшуку, спільно з оперативниками Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області по «гарячих слідах» проведено комплекс заходів та встановлено вбивцю – 46-річного раніше судимого жителя м. Ніжин.

Зловмисник навіть і не думав розкаюватися у вчиненому та відразу ж почав переховуватися, намагатися втекти. Працівники карного розшуку у співпраці з колегами-поліцейськими перекрили всі можливі виїзди з м. Ніжин, а також можливі місця переховування. За результатами проведення оперативно-розшукових заходів душегуба було затримано на вокзалі.

Мотиви вчинення наразі не зрозумілі. На цей час вирішується питання щодо повідомлення останньому про підозру та обранні міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

nizhyn.city за матеріалами nnovosti.info

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь