Олександр Кодола: «Вартість теплопостачання для населення має бути нижчою»

 

 

 

 

На цьому постійно наголошує міський голова Ніжина Олександр Кодола.

Наразі триває робота над тим, щоб знизити тариф.

Раніше ми писали: Делегація з Ніжина ознайомилася з екоорієнтованим проектом ТОВ “Кліар Енерджі” в Корюківці

З цього приводу журналісти «Нежатин» звернулися за коментарем до міського голови міста Ніжина Олександра Кодоли.

«Нежатин»: На якому етапі наразі переговори з представниками компанії «Clear energy»: чи можуть ніжинці очікувати на зниження тарифу на теплопостачання? Чи планується створення робочої групи для більш детального вивчення питання та підрахунків?

Олександр Кодола: Ми продовжуємо роботу, що стосується теплозабезпечення нашого міста. Працюємо із представниками компанії «Clear energy», остаточно вивчаємо всі н’юанси із залученням фахівців Ніжинського міськвиконкому а також спеціалістів з Чернігова та Києва.

Але ми ведемо перемовини, як я раніше озвучував, не лише з «Clear energy». Зараз  є альтернативна пропозиція від компанії з Києва, яка займається тепловими насосами і вже наша делегація їздила до столиці і вивчала, як вони працюють.

Наразі представники даної організації запропонували нам експеримент, що стосується облаштування теплового насосу у будівлі міськвиконкому, аби на власні очі подивитися, наскільки ефективна робота цього обладнання.

Якщо ми пересвідчимось, що система працює ефективно, то це буде ще один із варіантів, який ми запропонуємо громаді нашого міста на громадських слуханнях, які плануємо провести вже в найближчий час.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь