Отримувачі житлових субсидій та пільг, зверніть увагу!

 

 

 

 

 На підставі ціни на природний газ в розмірі 9,899 грн. за куб. метр, доведеної управлінню ТОВ «Чернігівгаз збут» в кінці грудня минулого року, управління провело нарахування житлових субсидій на січень 8 571 домогосподарствам та здійснило 4 лютого їх виплату на загальну суму 20 254,8 тис грн.

Розмір субсидії протягом сезону призначення може змінюватися в залежності від зміни розміру плати за житлово-комунальні послуги, яка, в  свою чергу, залежить від соціальних нормативів використанння житлово-комунальних послуг та їх вартості.

Так, у лютому 2021 року в зв’язку з встановленням січневої ціни  на газ в розмірі 6,99 грн. (а не 9,88 грн., виходячи з якої була розрахована та виплачена субсидія за січень) було проведено перерахунок січневої субсидії та утримано надміру виплачені кошти з нарахувань за лютий поточного року 7 699 домогосподарствам на загальну суму 3 341,4 тис.грн.

Таким чином, у березні субсидіанти отримали  суму житлової субсидії за лютий 2021 року, розраховану виходячи із встановленої ціни на послугу з постачання природного газу 6,99 грн за куб.м. та зменшену на суму переплаченої суми за січень. Середній розмір суми надміру виплачених коштів за січень 2021 року склав 867,08 грн.

Просимо отримувачів субсидії віднестись з розумінням до значного зменшення сум виплаченої Вам 5 березня 2021 року субсидії за лютий, адже таке зменшення вже компенсоване завищеними виплатами за січень.

З повагою до вас.

  УСЗН Ніжинської МР

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь