У Ніжині левова частка порушень пов’язана із дорожнім рухом

 

 

 

 

Протягом минулого тижня (07-13.03.2021) поліцією зареєстровано 251  звернення громадян, з яких по 32 розпочато  кримінальні провадження.  

Поліцейськими складено понад дві сотні адміністративних матеріалів (220) адміністративних матеріалів. Накладено штрафів на загальну суму майже 22,6 тис. грн., з яких вже сплачено майже 4 тис. грн.

Черговими нарядами ГРПП виявлено таких 86. У стані алкогольного сп’яніння за кермо сіли 11 водіїв.  Ще 7 не мали при собі документів, а інші 8 сіли за кермо не маючи відповідного права керування. Пішоходів порушників – 2. Дрібних ДТП, у яких ніхто не постраждав сталося 5.

Пише сайт “Нежатин

Як повідомляє Ніжинський відділ поліції, було проведено аналіз статистики ДТП з потерпілими особами за два місяці 2020 року у порівнянні із січнем-лютим 2021 року. Якщо у минулому році таких фактів було 53, то від початку 2021 року лише 8! Це свідчить про зниження рівня аварійності на дорогах міста та району на рівні 85%, а значить та увага яку наряди ГРПП приділяють профілактиці ДТП дає свої позитивні результати.

За порушення правил зупинки-стоянки є 10 постанов, порушення ПДР водіями вантажівок – 7.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь