У Ніжині привітали працівників житлово-комунальної сфери з професійним святом (Фото)

 

 

 

 

Сьогодні, 19 березня, у великій залі міськвиконкому міський голова Олександр Кодола привітав працівників житлово-комунального господарства Ніжина з їх професійним святом.

Міський голова Олександр Кодола висловив слова вдячності та подякував за старанну та важку роботу, яку виконують працівники комунальних підприємств міста.

«Своєю повсякденною працею ви робите особливий внесок у життєдіяльність нашого міста. Саме від вашої роботи залежить комфортне проживання ніжинців, функціонування установ та підприємств міста. Сьогодні важко уявити наше життя без роботи комунальних служб. На ваших плечах лежить величезна відповідальність. І сьогодні багато хто з вас зустрічає цей день на робочих місцях — така специфіка вашої роботи», – зазначив Олександр Кодола.

Міський голова відзначив Подяками та Грамотами виконавчого комітету працівників житлово-комунальної сфери та побажав кожному з них здоров’я, щастя, тепла та достатку.

До привітального слова долучився перший заступник міського голови Федір Вовченко та начальник управління житлово-комунального господарства Анатолій Кушніренко.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна

Джерело: nizhynrada.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь