Дівчина з Чернігівщини взяла участь у «Голосі». Що їй сказала тренерка Тіна Кароль

 

 

 

 

У неділю, 21 березня, у вокальних боях взяла участь корюківчанка Євгенія Фролова, яка потрапила у команду Тіни Кароль. Утім, далі проєктом зіркова тренерка пішла разом з Женіним суперником Денисом Потреваєвим. Сусіди.Сіty переглянули цей випуск «Голосу…».

Вокальний бій за участю Євгенії Фролової. Фото: ww.facebook.com/goloskrainy

Корюківчанка Євгенія Фролова та її суперник Денис Потреваєв відкривали недільний випуск «Голосу країни». Виконували пісню «Не болей». І це у них вийшло дуже органічно.

Ведуча Катя Осадча назвала пережиту ними на сцені пісню справжніми стосунками. У захваті від виступу залишився Діма Монатік, але зауважив, що сильнішим був Денис.

Відомий співак Alekseev (Микита Алєксєєв), півфіналіст четвертого сезону «Голосу країни» у прямому ввімкненні зі студією теж привітав Дениса і розказав, що вони з ним були суперниками на вокальних боях «Голосу…».

Тоді Денис програв Микиті, але відомого нині співака вразило, наскільки щиро й благородно він порадів тоді за нього, попри поразку. Alekseev побажав удачі своєму колишньому супернику.

При виборі переможця вокальних боїв Тіна Кароль була однозначною: «Жені ще зарано боротися у «Голосі…». Далі йде Денис. Але їй не зарано розпочинати сольну кар’єру»

На жаль, ніхто із зіркових тренерів не здійснив «крадіжки» та не забрав Євгенію до своєї команди. Нинішній її «Голос…» завершився. Утім, Женя як справжня артистка, яка знає, чого хоче у житті, не засмутилася. Вона сказала, що отримала найкращі й найщиріші емоції на сцені вокального шоу. І подякувала за отриманий досвід.

Наталія Рубей, Сусіди.City

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь