У Ніжині відбулась конференція «Жінки Ніжинщини – рушійна сила в суспільстві»

 

 

 

 

23 березня за підтримки міського голови Олександра Кодоли відбулась міськрайонна жіноча конференція «Жінки Ніжинщини – рушійна сила в суспільстві».

На конференції були підняті важливі питання життєдіяльності міста та району.

Міський голова Олександр Кодола зазначив, що дана конференція проводиться у співпраці з Громадською організацією «Ліга «Ділова жінка» для того, щоб об’єднати навколо новоствореного Ніжинського району активних жінок-представниць кожної з 17-ти ОТГ, які ввійшли в Ніжинський район.

Очільник міста привітав присутніх з початком співпраці, побажав великих досягнень та плідної роботи. «Заручившись вашою підтримкою у рамках цієї Громадської організації ми готові проводити конкурси та фестивалі для того, щоб Ніжинський район виглядав потужним на теренах Чернігівщини. Переконаний, що об’єднавши наші спільні зусилля, заручившись підтримкою жіночого активу наших громад (а всім відомо, що сьогодні жінки взяли на себе відповідальність за важливі рішення, завдяки жінкам відбуваються великі зміни в суспільстві та політиці) ми зможемо разом з вами вивести наші територіальні громади на новий рівень та разом з вами творити спільне та славетне майбутнє!», – наголосив Олександр Михайлович.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Катерина Симоненко

Джерело: nizhynrada.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь