У Ніжині пройшли футбольні баталії «Весна-2021». Фото

 

 

 

 

20 березня  на базі спортивного комплексу «Зірка» по вул. Прилуцька, 156 відбувся турнір з футзалу «Весна-2021». Цей спортивний захід відбувся за підтримки міського голови Олександра Кодоли.
Змагання проходили за коловою системою, переможець визначався за сумою набраних очок. Всі учасники змагань на спортивному майданчику демонстрували свою майстерність, командну гру та любов до футболу.
У підсумку перше місце посіла команда «Штурм» с. Гурбівці, на другому місці – команда «Спарта» м. Ніжин, третє місце зайняла команда «Дельфін» м. Ніжин.
Переможці та призери турніру були нагороджені грамотами та медалями, а також були відзначені гравці в наступних номінаціях: кращий гравець – Хніпель Ігор, кращий нападник – Чубатюк Ростислав, кращий суддя – Кательницький Петро, кращий воротар – Кузіков Данило, кращий захисник – Нещерет Ігор.
Велику подяку команди учасниці змагань висловлюють спортивному активісту та приватному підприємцю Шкуліпі Сергію Григоровичу за активну участь в організації турніру з футзалу. Сподіваємось, що дані змагання стануть доброю традицією футбольних баталій.
Вітаємо футболістів і бажаємо майбутніх звершень і перемог.

Інформацію взято зі сторінки директора МЦ “Спорт для всіх” С. Півня

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь