“Квадрат” у Ніжині – руїни в центрі міста. Фото

 

 

 

 

“Квадрат” у Ніжині – саме  таку назву носить  територія в центральному парку міста, яка колись була улюбленим місцем відпочинку містян та студентів… Її ще називали літній театр… Тут проходили запальні дискотеки, відбувалися концерти, місце було наповнене веселощами і позитивом…

Так було колись, а нині бачимо сумні, спустошені світлини.

Довгий час обєкт орендував ПП “Партнер”.  За словами керівника управління комунального майна та земельних відносин І. Онокало, договір оренди було припинено 23 жовтня 2020 року. На даний час обєкт належить міській раді.

На сьогоднішній день “Квадрат”  більше нагадує пастку… А міг би слугувати місцем  культурного простору… Натомість бачимо розвалини.

 

Працівники “Муніципальної варти” без перешкод зайшли на територію обєкту, адже вхід на територію – вільний, на жодних дверях замків немає.

Чого туди навідалася “Варта”? Бо “Квадрат” нині став місцем, яке облюбували особи, що розпивають там спиртні напої і, можливо, вживають наркотики, адже, за словами одного з працівників “Муніципальної варти”, на горищі будови – купа шприців…

Місцеві жителі не витримали постійних зборищ на території, тому й попросили “Варту” звернути увагу на колишній центр культурного відпочинку.

Що стало з “Квадратом” – видно на фото…

Сподіваємось, що парк буде відновлено і територія в центрі міста отримає “друге дихання”…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь