П’яна мати на Чернігівщині вдарила сина ножем

 

 

 

 

Мешканка Срібного в стані сильного алкогольного сп’яніння поранила свою дитину ножем.

Про це повідомляє прес-служба поліції Чернігівської області.

Вчора, 31 березня, близько 11-ї години до поліції звернулася мешканка Срібного, яка повідомила, що до неї прибіг сусідський хлопчик. Налякана дитина сказала, що мати вдарила його ножем.

«Поліцейські виявили дитину з порізом голови. Медики негайно госпіталізували 10-річного хлопчика», – говорить заступник начальника Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Олександр Комлик.

В сім’ї виховуються двоє неповнолітніх дітей. Напередодні мати потерпілого хлопчика вживала алкоголь. Коли вранці її співмешканець пішов на роботу, вона вирішила продовжити пиятику, проте дитина їй заважала. Розлючена жінка кинулася на сина з ножем.

Наздогнала хлопчика в іншій кімнаті і врадила в область лівої скроні. На щастя, він зміг добігти до сусідки і попросити про допомогу.

 

Старшого брата потерпілого хлопчика вилучили з сім’ї й тимчасово помістили до лікарні. Життю та здоров’ю обох дітей нічого не загрожує.

З постраждалою дитиною працюють психологи. Хлопчика також навідують та підбадьорюють ювенальні поліцейські, які подарували йому іграшкову машинку.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий відкрив провадження:

– за частиною 1 статті  125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), що карається штрафом, громадськими або виправними роботами;

– за частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу України (погроза вбивством), що карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

Джерело: Високий Вал

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь