Ніжинка створює шоколад без цукру

 

 

 

 

Цей шоколад можна їсти і не хвилюватись: як я влізу в купальник?

В ньому нема цукру та інших хімічних підсолоджувачів. Лише мед та сушені ягідки.  Пише shotam.info.

Оксана Тріш придумала корисні смаколики для своїх дітей. А зараз у неї замовляють їх різні кав’ярні столиці та Ніжина.

Жінка разробила власний рецепт медового шоколаду. Бо родина майстрині має свою сертифіковану пасіку.

А Оксана сама збирає та сушить ягідки! Каже, що найпопулярніший шоколад – з сушеною вишнею.

Одна плитка коштує 55 грн. Загалом Жу-жу shop налічує 15 видів різних смаколиків.

А вам цікаво було б спробувати медовий шоколад?

Фото ілюстроване

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь