Які звички можуть покращити здоров’я та імунітет людини

 

 

 

 

Іноді досить хвилини, щоб здоров’я стало міцніше. Медики розповіли, які звички, що займуть лише хвилину, можуть покращити імунітет та якість життя. Повідомляє health.clevelandclinic. Пити воду після сну. За словами професора Вілла Пулісевіча, звичка випивати склянку води після пробудження вранці компенсує організму нічне зневоднення. Волога допомагає відновити необхідний рівень води у мозку, нирках та кишківнику.

Снідати білком. Дієтолог Дезіре Нільсен рекомендує з’їдати на сніданок білок. Така звичка сприятливо позначається на здатності організму підтримувати стабільний рівень цукру в крові.

Бігати одну хвилину в день. Міжнародний епідеміологічний журнал опублікував результати дослідження, які говорять, що якщо бігати хоча б одну хвилину щодня, це вже покращує здоров’я кісток.

Підійматися по сходах пішки. Тим, кому це не протипоказане, фахівці радять швидко підійматися по сходах пішки протягом однієї хвилини. Подібна звичка допомагає зміцнювати кардіологічне здоров’я.

Вживати бобові. Слід з’їдати пів склянки нехай навіть консервованої квасолі (головне, обполоснути її). «Щоденне вживання квасолі або бобів — це загальна харчова звичка людей, які живуть довше і вільні від хвороб», – стверджує дієтолог Тамара Дакер Фріман.

Ділити порцію. Ще один експерт в питаннях харчування, доктор Мішель Мей, рекомендує ділити свої порції на частини перед тим, як починати їсти. За словами фахівця, така звичка змушує людей частіше замислюватися, чи потрібно їм з’їдати решту. Це захищає від переїдання та набору зайвої ваги.

Джерело: cikavosti.com

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь