Акція «1 млн дерев за 1 день у 100 країнах світу”

 

 

 

 

Чернігівська область! Вже через декілька днів, а саме у суботу, 10 квітня, ми з вами станемо творцями сучасної всесвітньої еко-історії.
Враховуючи це, вирішили нагадати, як можна стати учасником ініціативи з висадження дерев у 100 країнах світу та долучитись до встановлення рекорду.
Про це у мережі Фейсбук пише Alekseevna Inessa
Отож, як стати учасником Акції «1 млн дерев за 1 день у 100 країнах світу?»
✅Потрібно 10 квітня висадити власне дерево, згідно визначених стандартів та норм вашого регіону.
✅Зробити фото із афішою проєкту (афішу можна скачати на сайті проєкту – https://greeningplanet.org/). Або виставити фото під нашим постом. Чи на електронну адресу :helen.okhonko@icloud.com
✅Зареєструвати власне висадження дерева на сайті проєкту. Згодом Ваше фото з висадженим деревом з’явиться на нашій інтерактивній карті.
✅Популяризувати тему Озеленення планети та доглядати за висадженим деревом.
Все дуже легко та зрозуміло, правда ж?! Головне бажання та натхнення✨.
❗️Але просимо не забувати, що зараз Чернігівська область України перебуває у «червоній» зоні карантину. Тому, щоб не наражати на небезпеку себе, рідних і оточуючих – ми закликаємо всіх до індивідуальних висаджень дерев, чи, згідно передбачених законодавством, норм карантину у вашому регіонi!
Наш слоган: Відновлюємо екосистему Планети. Об’єднуємо людей Землі!💚
Також будемо раді побачити ваші фото та відео з висадження в соціальних мережах під хештегом: #Greening_of_the_Planet #ОзелененняУкраїни #ОзелененняПланети

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь