Ніжинський дитсадок долучився до акції озеленення: щиро і старанно робили корисну справу! Фото

 

 

 

 

«Вже завтра – 10 квітня 2021 року, в рамках глобального екологічного проєкту “Озеленення України” за 1 добу планують ДІТИ І ДОРОСЛІ висадити 1 МІЛЬЙОН ДЕРЕВ у понад 100 країнах Світу !» …
Так розпочалася сьогоднішня зустріч дошкільнят ЗДО №13 «Берізка» з представниками ДП «Ніжинське лісове господарство» з дотриманням всіх необхідних вимог карантину .
Щиро і проникливо наші гості – Юлія Миколаївна та Олександр Іванович повідали маленьким екологам-дошкільнятам скільки праці докладають лісівники Ніжинщини, щоб Планета наша дихала чистими легенями лісу, як зростають маленькі саджанці , як шкодять лісу шкідливі комахи, байдужі люди і найбільше – вогонь. Захоплююче пройшла сама посадка молоденьких дерев туй, дубочків, сосен, ялинок разом із спеціалістами лісового господарства.
Сам проект “Озеленення України” закликає всіх нас – і дорослих, і малечу, усіх жителів країни, міста Ніжина, за посередництвом органів місцевого самоврядування , міського голови Олександра Кодоли, Управління освіти Ніжинської міської ради, зробити наше місто чистим, зеленим , бо то є унікальна можливість довести всім, що ми одна Родина , яка творить КОЛЕКТИВНУ ІСТОРІЮ УСПІХУ. Організатором даного проєкту в Чернігівській області є радник міського голови, депутат Ніжинської ради – Охонько Сергій Миколайович.
Отож, сьогодні долучившись до Акції разом з дітьми і висадивши 30 молоденьких дерев з гостями ДП «Ніжинське лісове господарство», ми показали дієвий приклад , що маємо всі не лише берегти природу , а ще й примножувати , розвивати її , висаджуючи нові зелені насадження в рідному місті.
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь