У Ніжині водії напідпитку сідають за кермо: що “світить” порушникам?

 

 

 

 

Протягом минулого тижня (з 04-10.04.2021) Ніжинською поліцією зареєстровано 245  звернень громадян, з яких по 36 розпочато  кримінальні провадження.  Поліцейськими складено дві сотні (202) адміністративних матеріалів. Накладено штрафів на загальну суму майже 97 тис. грн., з яких вже сплачено близько 5 тис. грн.

Пише “Нежатин”

За інформацією Ніжинського відділу поліції, черговими нарядами ГРПП виявлено 77 порушень ПДР. У стані алкогольного сп’яніння за кермом було 14 водіїв, при чому 2 з них повторно протягом року.  Ще 8 не мали при собі документів, а інші 11 сіли за кермо не маючи відповідного права керування. Дрібних ДТП, у яких ніхто не постраждав сталося 4.

За порушення правил зупинки-стоянки маємо 10 постанов, порушення ПДР водіями вантажівок – 8.

Поліцією виявлено 48 фактів розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях. У одному із магазинів міста алкогольні напої продали неповнолітньому. Даний факт був задокументований поліцейськими відділу спільно з представниками Муніципальної варти. Відносно продавця складено протокол за ч. 2 ст. 156 КУпАП, який буде розглядати адміністративна комісія.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь