“Муніципальна служба правопорядку “ВАРТА” повідомляє: Ніжином пройдуть рейди

 

 

 

 

Комунальне підприємство “Муніципальна служба правопорядку-ВАРТА” повідомляє наступне.
15 березня 2021 року № 83 «Про організацію проведення у 2021 році заходів з озеленення, благоустрою та санітарного очищення Ніжинської територіальної громади» з 24 березня по 24 квітня в місті триватиме місячник з благоустрою та санітарного очищення міста.
КП “Муніципальна служба правопорядку-ВАРТА” нагадує, що типовими правилами благоустрою території населених пунктів передбачено обов’язки підприємств, установ та організацій здійснювати заходи з прибирання та благоустрою територій загального користування.
За невиконання правил передбачена адміністративна відповідальність.
Тому, з 16 квітня будуть проходити рейди інспекторами-ревізорами нашого підприємства, щодо виявлення фактів порушень та недотримання розпорядження міського голови, за що передбачаються чималі штрафи.
Закликаємо колективи підприємств, організацій, установ всіх форм власності, громадські організації навести лад на закріплених територіях, вулицях, в парках, скверах, зонах відпочинку.
Також, просимо допомоги в небайдужих мешканців міста, в разі виявлення бруду, який не прибирається роками, стихійних сміттєзвалищ, бездіяльності комунальних підприємств, надсилати свої скарги та пропозиції за адресою: м.Ніжин, вул. Богушевича, 8 або ел.
Nizhyn_Varta@ukr.net та за тел.095 055 5121.
 
З повагою, начальник Вадим ЛАВРІНЕЦЬ
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь