Дівчина з Чернігова бере участь у відомому проєкті “Холостяк”

 

 

 

 

24-річна чернігівка Тетяна Шевцова продовжує боротьбу за серце Михайла Залівако в 11-му сезоні телешоу “Холостяк”. 16-го квітня вийшов 7-й випуск, в якому холостяк відправився з 12-ю учасницями в Єгипет. Там у Тані і Міши відбулося побачення на пляжі, в ході якого вони будували маєток з піску.
Залівако особливо відзначив гумор учасниці з Чернігова: “Я з нею весь час ржу, як кінь дуже подобається її гумор”.

Тетяна на початку побачення вела себе скуто, так як на ньому потрібно було бути присутнім в купальнику, вона сказала про це: «У мене не було побачень, коли ти відразу майже гола».




У своєму інстаграм Тетяна написала про побачення так:

Я давно тааак Не сміялася і жартувала 🤩

Це однозначний Match! з Мішею в плані гумору, він і сам відмінно жартує і мої жарти розуміє і ми сміємося разом, як в якомусь фільмі було «головне вміти жінку розсмішити», Міші це вдається сто відсотків.

Але не на сміхові одному будуються відносини, мені так сподобалося що я змогла розкритися з Мішею, я дуже боялася того що затуплю, ховаючись за жарти, не дарма ставила хрестики). Не така вже я і ніяка, можу не тільки жарти жартувати але і говорити про глибокі й важливі речі, а головне просто і зрозуміло. Я звичайно дуже соромилася на побаченні, як це в купальниках спілкуватися, це відразу якийсь інший рівень спілкування, і було дуже ніяково, але потім я зрозуміла що нічого страшного, і немає нічого страшного в тому що я соромлюся, Міша вважав всі мої емоції і переживання так як треба, і це круто.

Вже на сьомому тижні я розуміла що не можна мовчати про свої емоції, у нас немає так багато часу як поза проєктом. Тому і поставила собі другий хрестик з нагадуванням про те що потрібно зізнатися в симпатії, і як же це мило і приємно чути що це взаємно. Мені дуже подобається в нашому спілкуванні легкість і невимушеність, все більше і більше дізнаюся Мішу, придивляємося один до одного й далі.

Більше тут: gorod.cn.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь