“Проїздом через місто N”: Ніжин має чим вас здивувати!

 

 

 

 

Ви чули про ніжинські храми, але не мали змоги їх побачити?
Вам розповідали про унікальність музею Поштова станція в Ніжині й Ви завжди хотіли відвідати його особисто? Друзі ділилися враженнями від величі ніжинського Грецького кварталу, а Вам було ніяково від того, що Ви чуєте про нього вперше? У Вас досі немає на холодильнику магніта з зображенням Миколаївського собору — найстарішого храму Лівобережної України в стилі козацького бароко, де, за легендою, з третьою дружиною вінчався сам гетьман Богдан Хмельницький?
Виправити ці погрішності кожен має змогу вже цьогоріч. Ніжин ретельно підготувався до туристичного сезону 2021 р. і має чим Вас здивувати. Таким Ніжин Ви ще не бачили.
Регінальна туристична асоціація Чернігівщини , Туристичний інформаційний центр Чернігова , Управління культури і туризму Ніжинської міської ради, Ніжинський краєзнавчий музей ім. Івана Спаського спільно з Анною Парубець та Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя підготували для ніжинців та гостей міста нові туристичні маршрути, що є складовою першого спільного Каталогу туристичних маршрутів Чернігівщини.
Сьогодні ми радо презентуємо Вам маршрут “Проїздом через місто N”.
Легкий, захоплюючий, цікавий та пізнавальний маршрут найцікавішими туристичними місцями Старого Ніжина. На Вас чекає мандрівка вже згаданим Грецьким кварталом та Торговою площею, приємний шок від кількості храмів в центрі Ніжина, секрети роботи Поштової контори ХІХ ст., справжнє моторошне підземелля будинку мореплавця Юрія Лисянського, можливість самостійно розгадати таємницю пам’ятника Миколі Гоголю й хоча б на мить, краєм ока, зазирнути у ніжинський Будинок з Привидами)
Знайдіть час та відзначте в своєму плані весняно-літнього відпочинку обов’язковий пункт – відвідати Ніжин. Повірте, Ви не пошкодуєте. На Вас чекають інші, не менш цікаві, маршрути містом над Остром.
Тож, ДАЛІ БУДЕ)
Роман Желєзко – головний спеціаліст Управління культури і туризму Ніжинської міської ради
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Возможно, это изображение (на открытом воздухе и текст)

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь