7 летальних випадків від ускладнень COVID: ситуація на Чернігівщині за добу

 

 

 

 

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА станом на 29 квітня в області зафіксовано 389 нових випадків COVID-19. У Чернігові виявлено 172 нових випадки, у Ніжині – 22, у Менському та Носівському – по 21, у Бобровицькому – 19, у Козелецькому – 17, у Семенівському – 16, у Городнянському, Ніжинському та Новгород-Сіверському – по 14, у Сновському районі – 11, у Чернігівському, Прилуцькому та Сосницькому – по 9, у Варвинському – 8, у Куликівському – 7, у Бахмацькому – 3, у Талалаївському, Корюківському та Борзнянському – по одному.
З них 24 хворих госпіталізовані.

На жаль, за минулу добу зафіксовано ще сім летальних випадків. Через ускладнення, спричинені коронавірусною хворобою, померли    51-річна жителька    Ніжина, 67-річна та    69-річний жителі Прилук,     85-річна жителька Чернігова,     92-річний житель Чернігівського району, 70-річний житель    Козелецького району, 73-річна жителька Ніжинського району.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу в області ще 483 пацієнти одужали від COVID-19. У Чернігові одужали 263 особи, у Ніжині – 63, у Чернігівському районі – 12, у Бахмацькому та Ічнянському – по 11, у Городнянському та Носівському – по 9, у Новгород-Сіверському, Куликівському та Борзнянському – по 8, у Козелецькому, Менському, Ніжинському та Ріпкинському – по 7, у Талалаївському та Бобровицькому – по 5, Семенівському, Сосницькому, Срібнянському, Сновському та Варвинському – по 6, у Прилуцькому – 4, у Прилуках та районах: Корюківському, Коропському – по 3.

За матеріалами cg.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь