Алея по вулиці Шевченка оновлюється

 

 

 

 

Незабаром паркова алея на вул. Шевченка матиме зовсім інший вигляд – там з’являться тротуари з обох боків центральної заасфальтованої доріжки. Вже розпочались підготовчі роботи – спецтехніка підрядника, який виграв тендер, наразі знімає верхній шар ґрунту.

«Працюємо вже третій день. Розпочати роботи раніше не дозволяли погодні умови. Сподіваємося, виконаємо поставлену задачу – територіально ця ділянка тягнеться від вул. Об’їжджої до вул. Синяківської – протягом наступного тижня. Якщо знов-таки дозволять погодні умови», – підкреслив представник фірми-підрядника.

Це перший у поточному році фронт робіт, до яких приступив даний підрядник. А в цілому це досвідчені фахівці, котрі знаються на справі. Ідея – побудувати тротуари в парковій алеї на вул. Шевченка – належить Ніжинському міському голові Олександру Кодолі. Оскільки тротуари будуватимуть з нуля, працівники фірми-підрядника вже продумали всі тонкощі процесу, як то: стік води з тротуарів під час осадків. Наразі вирішується питання щодо встановлення бордюрів.

«Так, ми вже маємо перелік тротуарів у місті, які підлягатимуть оновленню. Розпочали з центральної вулиці – Шевченка. Крім того, вже другий тиждень ведеться поточний ямковий ремонт доріг там, де проходять автобусні маршрути – цьому передували тендерні процедури по визначенню переможця з виконання ямкового ремонту доріг Ніжинської об’єднаної територіальної громади, – зауважив начальник Управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Кушніренко.

– Визначилися, де саме грейдеруватимемо з підсипкою. Але наразі основна увага – під’їздам до кладовищ, які відвідуватимуть ніжинці на Великодні свята».

Автор: журналіст сайту «УН» Валентина Савчук

Джерело: uezd.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь