Потрібна допомога 3-річній Єві: у дівчинки 47 % опіків тіла

 

 

 

 

3-річна Єва Харченко, що потрапила до обласної дитячої лікарні із 47 відсотками опіків тіла після пожежі на Борзнянщині, потребує допомоги столичних медиків.

Про це кореспонденту Високого Валу телефоном повідомив головний лікар медичного закладу Олександр Карета.

«Дитя було вкрай важким. Наразі стан дитини стабільний, середньої тяжкості. Перебуває у відділенні інтенсивної терапії: є дуже глибокі опіки на кистях рук та обличчі. Єва потребує четвертого рівня надання допомоги, для проведення пластичної хирургії. Ми домовляємося, аби після свят переправити її до Києва», – розповів очільник обласної дитячої лікарні.

За його словами, їжу та медикаменти Єві приносить мама, 27-річна Тетяна Харченко. Якщо доньку переведуть з реанімації до хірургічного відділення, вона готова лягти разом.

Ліки, яких не вистачає, докуповують волонтери. Хто може і хоче допомогти дитині, надаємо реквізити хрещених, на картки яких можна надсилати кошти:

За повідомленням чернігівських медіа, пожежа, від якої постраждала дівчинка, сталася 20 квітня у Високому на Борзнянщині. Матір пішла за старшим сином, 6-річним Владиком, до дитсадка. 3-річні двійнята, Єва та Богдан, залишилися в хаті самі. За версією рятувальників, діти могли гратися з сірниками. Припускають, що через це зайнявся диван. Хлопчик загинув під час пожежі.

Його сестричку врятував сусід, 52-річний Абіль Гусейнов. Останній повідомив журналістам, що Тетяна понад півроку мешкала з дітьми навпроти. Завжди їх брала із собою скрізь. При цьому усі були чисті і доглянуті.

Фото – Gorod.cn.ua

Джерело: Високий Вал

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь