Якою буде погода у Ніжині на святкові вихідні

 

 

 

 

З 8 травня температура повітря в Україні буде то знижуватися, то підвищуватися. З суботи до неділі температура значно зросте — на 8−10 одиниць протягом доби. Пише svoboda.fm

Завтра, 8 травня, у Ніжині сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Ввечері сильний дощ, який йтиме майже весь день, припиниться. нічна температура повітря +8, денна +12

Як повідомляє ua.sinoptik.ua, 9 травня від хмар, що з’являться до світанку, вже вранці не залишеться й згадки – до самого вечора у Ніжині буде триматися ясна погода. Без опадів. Вночі +4, вдень +14

Метеозалежним людям необхідно в дні різкої зміни погоди обов’язково контролювати артеріальний тиск.

Загалом по Україні

У суботу, 8 травня, за прогнозом Sinoptik.ua, дощі в Україні пройдуть майже на всій території, крім заходу та частково центру країни. Дощі буде супроводжувати вітер західних напрямків з поривами до 9 м / сек.

У неділю, 9 травня, дощі припиняться всюди, крім Криму та частково східних областей. В цей день буде переважно сонячно, з незначною хмарністю. Максимальна денна температура 9 травня очікується на рівні +18 в Закарпатті, мінімальна +13 в Криму, в Донецькій і Луганській областях.

До понеділка потеплішає ще на кілька градусів: максимальна денна температура +25 в Закарпатті, мінімальна +13 в Донецькій області.

Наступний тиждень характеризується стійким підвищенням температури повітря, затьмарять потепління сильні магнітні бурі 14-15 травня.

На заході країни в суботу очікується похолодання, вдень + 11 … + 13, сильний вітер, з поривами до 9 м / сек. У Волинській, Львівській, Івано-Франківській областях – дощі. 9 травня потеплішає до +18, 10 травня – до +22. Температура води в річці Тисі біля Рахова +4.

У південних областях 8 травня буде лити дощ, можуть бути пориви вітру до 8 м / сек. 9-10 травня погода налагодиться, очікується переважно ясна погода, вдень до +18. Температура води в Чорному морі біля Одеси +13. У Кирилівці Азовське море прогріється до +14.

На сході країни дощі пройдуть 8 травня. У неділю, 9 травня негода вируватиме в Донецькій і Луганській областях. Тиждень почнеться з потепління до + 17 , небо буде ясним всюди, але в Луганській області сонця буде небагато.

У центральній і північній частині України від 8 травня прохолодно, + 12. + 14 вдень, дощі, південно-західний вітер до 7 м / сек. 9-10 травня активне потепління, ясна погода, у понеділок очікуються комфортні + 17 … + 18, без опадів.

У Києві в суботу, 8 травня, похолодає, денна температура +12, вітер західний до 8 м / сек. 9 травня не набагато тепліше, +14, але дощі припиняться і сонця буде більше. Справжнє тепло прийде на наступному тижні, в понеділок вже +17, легкий вітерець. Температура води в Дніпрі +11.

 

За матеріалами ua.sinoptik.ua та svoboda.fm

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь