До Дня матері: ніжинські дошкільнята вітають любих матусь зі святом! Фото

 

 

 

 

Кожної другої неділі травня в Україні відзначається поважне свято − День Матері. В 2021 році День Матері ми святкуємо 9 травня.
У травні, коли розквітають яскраві квіти і першим цвітом укриваються яблуні, дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято найріднішої, наймилішої , найближчої людини на світі – Матері.
Скільки ж величезної роботи провели педагоги ЗДО №13 “Берізка” з дітьми і батьками, щоб підготувати такий важливий і такий незабутній Тематичний День – День Матері . Заквітчана матусиними рушниками музична світлиця з неповторним, чарівним Цар-Зело, з ніжними тюльпанами , духмяними нарцисами та черемшиною, радо зустріла дітей в свої обійми. Талант і майстерність у вихованні маленьких естетів знову підтвердила музичний керівник Нагорна І.В.
… Діти виготовляли незвичайні подарунки – із сонячних живих кульбабок зробили букети у вазах, намалювали весняні первоцвіти, зібрали чудові світлини рідних матусь і описали їх, співали матусям чудових пісень, колискових, виконували ліричні таночки з Берегинею роду нашого красного, роду нашого прекрасного, що заквітчалася квітучою черемшиною (вихователь Вергун І.А.). Вихователь Гнітій Л.О. підготувала разом з старшими дошкільниками зворушливий обряд збирання лікувальної роси на сорочечку з квітучої яблуні .
Зворушливими були портрети мам, які діти малювали власноруч , а також разом з татами вдома. Це було приємним сюрпризом для найрідніших. Помилуйтеся ! Ось вона – наша Художня Галерея «Ніжній Матусі низенько вклонюся».
Старанні вихователі Гавриляко Ю.В., Колесник А.В., Бабич А.В., Співак М.В., Мархель І.В., Карпенко Т.О., Бєлоус Е.І. по всіх вікових групах знайомили діток з історією виникнення свята Матері, декламували вірші про маму, грали в цікаві ігри, пригадували прислів’я і приказки ,прищеплюючи вихованцям любов і шанобливе ставлення до Мами, до неньки України.
Зворушливий Тематичний День Матері, нікого не залишив байдужим, бо торкнулися ми найсвятішого – Берегині роду.
Нехай в кожному домі , в кожній оселі і садочку буде Мир і Хліб, а в кожному серці – тиха молитва Матері і Роду !
Директор ЗДО № 13 Наталя Примушко
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь