На об’їзній Ніжина тривають ремонтні роботи

 

 

 

 

На автомобільній дорозі Р-67 на ділянці Ніжин – Прилуки роботи у розпалі. В процесі ремонту 75 км траси. Зараз підрядник активно працює на об’їзній Ніжина між Колісниками та Зрубом. На 71 км дороги укладено шар посилення основи, на 67 км – влаштовано вирівнюючий шар покриття, на 51 км – верхній шар асфальтобетону. Завершення робіт планується до кінця травня.

Про це повідомляє пресслужба САД у Чернігівській області.

Працює “дорожній конвеєр”: водночас на об’єкті проводяться роботи з фрезерування старого покриття, укладання шару ОМС (органо-мінеральної суміші), вирівнюючого шару асфальтобетону, підсипання укосів дороги, видалення порослі та мостові роботи.

Нагадаємо, у 2020 році по програмі Велике будівництво, стартували роботи з поточного середнього ремонту 75-кілометрової ділянки Ніжин – Прилуки на трасі Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин (км 79 + 601 – км 154 + 468). Ремонтом буде охоплено відрізок дороги від перехрестя з трасою М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ до пересічення з трасою Н-07 Київ – Суми – Юнаківка.

У 2020 році були проведені основні роботи з покриттям на ділянці від Прилук до Ніжина. Це близько 50 км. У 2021 році оновлюється об’їзна Ніжина. Підрядна організація – ТОВ “СПІЛЬНЕ УКРАЇНСЬКО-НІМЕЦЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО “АВТОСТРАДА”.

В межах поточного середнього ремонту тут: -влаштують нове посилене дорожнє покриття (товщина близько 40 см); – укріплять узбіччя; – відремонтують сім мостів; – облаштують дорожню обстановку; – встановлять освітлення та відеокамери у населених пунктах.

Автодорога Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин поєднує між собою міжнародні автодороги М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі, М-02 Кіпті – Глухів – Бачівськ, М-03 Київ – Харків – Довжанський та національну Н-07 Київ – Суми – Юнаківка. Є найкоротшим виходом з центральної України (Полтава, Кропивницький, Дніпро) у напрямку країн Балтії через КПП «Нові Яриловичі».

Забезпечує зв’язок між Чернігівською і Полтавською областями.

Джерело: cheline.com.ua

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь