Гайда до музею: у Ніжині запрацював сучасний екологічний центр

 

 

 

 

Сьогодні, 17 травня у Ніжині відбулась презентація проєкту «Міського екологічного центру при відділі  «Природа Приостер’я» Ніжинського краєзнавчого музею ім. І. Спаського

Пише «Нежатин»

Лариса Тарасенко – завідувач відділу «Природа Приостер’я» привітала усіх присутніх та повідомила, що сьогодні розпочинає свою роботу міський екологічний центр при Ніжинському краєзнавчому музеї. Ідея даного проєкту була реалізована в рамках конкурсу «Громадський бюджет», адже серед проблем сучасності однією з важливих проблем є екологічна.

Вона розповіла присутнім про те, наскільки важливо зараз приветати увагу населення до проблем екології, любити природу та оберігати її.

Також на відеопрезентації присутнім показали шлях реалізації проєкту «Міського екологічного центру при відділі  «Природа Приостер’я» Ніжинського краєзнавчого музею ім. І. Спаського, де видно скільки людей та сил було задіяно, аби осучаснити та оновити як музейні експонати так і саме приміщення музею, аби воно виглядало охайно та було туричтично-привабливим.

Міський голова міста Ніжина Олександр Кодола зазначив: «Це дуже корисна презентація і сьогодні ми маємо оновлений сучасний екологічний центр нашого міста, який буде цікавим як для дітей, так і для дорослих людей. Хочу подякувати всім, хто долучився до реалізації цього проєкту, адже була проведена колоссальна робота. Це приклад того, як треба правильно використовувати громадський бюджет. Ви перемогли в конкурсі і за 167 тис. грн огрганізували такий чудовий проєкт, де вкладено кожна гривня». Також він додав, що такий центр дійсно потрібен нашому місту і вручив Подяку міського голови колективу відділу «Природа Приостер’я» та побажав працівникам музею якогомога більше відвічувачів серед жителів та гостей нашого міста.

Директор краєзнавчого музею ім. Івана Спаського Геннадій Дудченко підсумував все вищесказане, зазанчивши присутнім, які передивилися презентацію, що це дійсно була проведена велика робота, адже ще з Радянських часів відділ «Природа Приостер’я» не оновлювалася і був в досить плачевному стані.

А насьогодні ви все можете побачити на фото, які ми публікуємо нижче а також завітавши до музею і подивитися все це на власні очі!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь