Як правильно вибрати кавомашини

КавомашинаНе уявляєте свій день без ароматної кави? Тоді інвестуйте в обладнання, яке зробить смак кожного напою схожим на найкращу кав’ярню! Прочитайте наше керівництво і яке допоможе вибрати кавоварку. Ми представимо вам типи цих пристроїв, щоб ви могли купити модель, відповідну вашим потребам.

Лате, макиато, капучино або, може бути, класичний еспресо? У кожного своя улюблена кава. Щодня у світі споживається до 3 мільярдів чашок цього чудового настою. Любов до кави настільки поширена, що у неї навіть є свято – 29 вересня ми відзначаємо Міжнародний день кави.

Один з найпростіших способів отримати ароматний напій – скористатися кавоваркою. На ринку ви знайдете пристрої, що дозволяють легко готувати різні види напоїв. Багато моделей також дозволяють змінювати основні параметри, щоб ви могли легко приготувати напій з урахуванням своїх смакових переваг. Як купити кавоварку, щоб починати кожен день зі смачною маленької чорної чашечки? Скористайтеся нашим керівництвом і виберіть пристрій, відповідний вашим очікуванням!

Ви мрієте про ароматну каву? Пропонуємо, яку кавоварку вибрати

Обираємо кавоваркуУ різних типів кавоварок різні параметри і функції. Тому складно визначитися з конкретною моделлю. Найпопулярніша категорія – це кавоварки з фільтром, що дозволяють отримати один вид напою. Однак є багато людей, які хочуть мати можливість вибирати тип готового напою. Ця опція доступна, наприклад, для кавомашини еспресо. У цій категорії ви знайдете типи обладнання для варіння кави, такі як автоматичні, напівавтоматичні та капсульні кавоварки.

Зверніть увагу, що різні типи кавоварок працюють по-різному і, таким чином, допускають різний характер чорної рідини. Саме тому варто приділити належну увагу і ознайомитися з асортиментом пропонованої продукції. Нижче ви знайдете характеристики найбільш популярних типів кавоварок.

Яку кавоварку слід купувати, якщо ви любите міцний напій

Кавоаврка для міцної кави

Перша категорія – це кавомашини з фільтром. З їх допомогою ви приготуєте напій, який за смаком нагадує турецьку каву. Ці моделі складаються з декількох елементів: ємності для води, ємності для кави, фільтра і глечика, в якому зберігається ароматний напій.

Багато приладів мають нагрівальну пластину. Це зберігає напій теплим. Щоб приготувати каву, досить вставити фільтр, налити потрібну кількість кави та залити окропом. Приблизно через десяток хвилин ви придбаєте ароматний і сильний смак.

Кавові напої цієї категорії мають багато переваг – вони прості у використанні і дозволяють приготувати напій без кавової гущі. Завдяки великому резервуару ви приготуєте велику порцію. Якщо у вас обмежений бюджет і вам цікаво, яку кавоварку вибрати, зверніть увагу на капсульні моделі.

Кавомашина – яку вибрати, щоб отримати ідеальну пінку

Кавоварка для приготування кави з пінкою

Пристрої, які підходять для дебютних бариста, це напівавтоматичні кавомашини еспресо, також звані ручними, високонапірними або напівавтоматичними. Ці моделі сподобаються і любителям класичного еспресо і безмолочних настоїв, приготовлених на його основі.

Тут процес приготування кави починається з нагрівання води до температури 92-96 ° C, яка потім під високим тиском подається в контейнер для меленої кави. Потім на поверхні утворюється надзвичайно смачна та ароматна світло-коричнева піна.

Вам цікаво, яку кавоварку вибрати? Найбільш важливі параметри:

  • потужність пристрою (чим вона вище, тим істотніше смак);
  • простота використання та очищення;
  • якість і стиль виконання;
  • обсяг роботи.

Цей вид обладнання хоч і не найдешевший, але дуже популярний серед користувачів. Продукти з кавомолкою дозволять приготувати дуже ароматний напій, що не відрізняється на смак від того, що подають в кращих кав’ярнях!

Яку кавоварку купити, якщо вам потрібен простий у використанні пристрій

Капсульні кавомашини, випущені кілька років тому, штурмом вийшли на ринок. Елегантність виготовлення, простота приготування багатьох видів напоїв і відносно невисока ціна зробили їх дуже популярними у покупців. Завдяки невеликому розміру та універсальному дизайну вони підходять практично для будь-якої кухні.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь