Благодійний Фонд Сергія Тігіпка придбав нову комп’ютерну техніку для Центрів соціальної допомоги Чернігівщини

У Всесвітній день вишиванки «ТАС Агро» та Благодійний Фонд Сергія Тігіпка передали центрам соціальної допомоги Чернігівщини сучасну техніку, яка була необхідна для їх функціонування.

Представники компанії «ТАС Агро» та Благодійного Фонду Сергія Тігіпка завітали з подарунками до Ічнянського, Талалаївського та Парафіївського центрів соціальної допомоги. Установи давно потребували оновлення комп’ютерної техніки, тому аграрії з радістю презентували їм нові багатофункційні пристрої для друку, системні блоки, монітори та веб-камери, акустичні системи. Сучасне технічне оснащення дозволить налагодити безліч процесів всередині центрів соціальної допомоги Чернігівської області. Крім того, використання якісної комп’ютерної техніки є невід’ємною частиною цифрової реформи в Україні.

«Обладнання й утримання соціальних центрів вимагає значних фінансових вкладень, які повністю лежать на плечах громади. І коли є такі надійні партнери, як компанія «ТАС Агро» та Благодійний Фонд Сергія Тігіпка, це значно допомагає розвитку державних установ. Дуже приємно, що компанія ніколи не залишається осторонь важливих життєвих процесів у Талалаївській громаді та завжди підтримує нас», – зазначає голова Талалаївської територіальної громади Юрій Величко.

Свою вдячність аграріям висловила також голова Парафіївської ОТГ Галина Петруша – «Ми вже не один рік тісно співпрацюємо з компанією «ТАС Агро» та Благодійним Фондом Сергія Тігіпка. Завдяки ним значну підтримку щороку отримують навчальні заклади, медичні та соціальні центри громади. Варто звернути увагу на те, як спеціалісти «ТАС Агро» опікуються своїми пайовиками, аби зрозуміти, що це по-справжньому відповідальна і надійна компанія. Від імені всієї Парафіївської громади я щиро вдячна за подарунки для нашого центру соціальної допомоги. Сьогодні наше суспільство стрімко розвивається, тому потреба у такому оснащенні постійно зростає».

Нове комп’ютерне обладнання також отримав Ічнянський центр соціальної допомоги. Голова ОТГ Олена Бутурлим прийняла техніку разом із співробітниками центру, після чого з радістю поділився враженнями від співпраці з благодійниками – «Сьогодні такі установи, як Ічнянський центр соціальної допомоги потребують значних інвестицій. Нажаль, громада не завжди може повністю забезпечити ці потреби. Ми щиро вдячні отримати у подарунок нову техніку та сподіваємося на майбутню плідну співпрацю заради втілення ще більш амбітних цілей».

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь