Проголосувати за проєкт нашої громади у Ніжині можна навіть просто неба: долучайтеся!

 

 

 

 

Навіть на вулицях Ніжина можна проголосувати за проєкт нашої громади “Ніжин-забута історія”. Це можна спостерігати на центральних вулицях: міська рада подбала про те, аби ніжинці підтримати нашу громаду в цьому конкурсі!

Ніжинці, ви неймовірні! Дякуємо за таку активну діяльність під час голосування в проєкті НАША ГРОМАДА. Залишилось декілька днів до завершення голосування та відбору 26 фіналістів конкурсу ! Підтримайте проєкт нашої громади “Ніжин-забута історія”
Встигни проголосувати! Наші помічники на вулицях міста Вам в цьому допоможуть або самостійно голосуйте за посиланням http://otg.fakty.com.ua/communities
Про це у мережі Фейсбук пише «Ніжин Інвестиційний».

Головний спеціаліст сектору інвестиційної діяльності Владислав Лях розповідає, що саме передбачає проєкт нашої громади – «Ніжин – втрачена історія» та до якого числа можна ще встигнути проголосувати:

«Інтернет-голосування за проект нашої громади триватиме до 31 травня. Зараз важливий кожен голос, оскільки з 283 громад далі пройде тільки 13, а лідери постійно змінюються. Нашій громаді найважче у цьому конкурсі, тому що важливим для проходження далі є рівень підтримки – співвідношення кількості голосів до наявного населення, а Ніжин є найбільшим місто який бере участь у конкурсі. Зараз фактично у руках кожного мешканця міста 500 тисяч гривень, які можна спрямувати на проект з розвитку туризму у місті. Окрім гранту, місто отримає потужну промоцію – відеосюжети про місто будуть транслюватися на телеканалах «СТБ» та «ICTV»».

Проект нашої громади – «Ніжин – втрачена історія» передбачає створення нового туристичного маршруту, який охоплюватиме втрачені пам’ятки архітектури міста. У рамках проекту планується встановити 10 стендів, які міститимуть 3-D зображення втраченої пам’ятки та коротку довідку про неї. Встановлення стендів на місці втрачених пам’яток створюватиме ефект реальної присутності пам’ятки. Такі стенди буде встановлені біля таких втрачених пам’яток:
Грецький магістрат
– Будинок ніжинського повітового дворянського зібрання
– Дзвіниця і тепла церква Спасо-Преображенської церкви
– Дзвіниця Всіхсвятської церкви
– Костьол Святих Петра і Павла
– Петропавлівська тепла церква Благовіщенського монастиря з дзвіницею
– Ніжинський замок
– Ансамбль Миколаївського собору

Програміст Андрій Кедров підказує нашим читачам, як саме потрібно прийняти участь у голосуванні (для тих, хто не встиг, або не знає, як правильно це зробити):

Для того, щоб прийняти участь у голосуванні, потрібно перейти за посиланням https://otg.fakty.com.ua/communities/nizhynska-hromada. Далі необхідно зареєструватись. З мобільного – натиснути на іконку в правому верхньому куті (3 горизонтальні риски), та обрати “Зареєструватися”. На компьютері та ноутбуці посилання буде знаходитись у верхній частині сайту.
Після цього вам необхідно ввести ваш email. Далі система відправить вам на нього ваш пароль для входу (майже одразу після того, як ви натисните “Реєстрації”).. Увага! При вході на сайт потрібно вводити пароль, який вам надіслали в листі, а не пароль від вашої поштової скриньки!
Після того, як ви авторизуєтесь, знову відкрийте це посилання https://otg.fakty.com.ua/communities/nizhynska-hromada і натисніть “Проголосувати”.
Все! Ось такий простий процес!
Я вважаю, що кожен житель нашої громади повинен проголосувати, і підтримати нашу громаду в цьому конкурсі! Такі конкурси дають можливість показати силу і згуртованість нашої громади, яка в нас завжди на високому рівні! Ми повинні зробити це для нас всіх, бо наша громада – це ми!

Для більш детальної інформації тисніть сюди: НІЖИНСЬКА ГРОМАДА

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь