«Джентельменка» удачі з Ніжина: як ріелторка Жукова залишає людей без житла

 

 

 

 

30 травня, на каналі «Україна», у програмі «Сьогодні. Підсумки з Олегом Панютою», було показано сюжет про жительку Ніжина, місцеву правдолюбку, ведучу каналу «Вольнодумці» Ларису Жукову та її шахрайську схему, за допомогою якої вона ошукала вже не одну людину на купівлі-продажу житла.

Світлану Івашко та Дмитра Ющенка, котрі нещодавно оселилися в одному з сіл Ніжинського району, об’єднує одне – у них більше немає квартир, які вони мали у Києві.

Як тільки Світлана заборгувала за кредитом, в її житті з’явилася «рятівниця», яка пообіцяла вирішити усі проблеми. У Дмитра – аналогічна історія. Як каже чоловік, він не встиг і оком повести, як договір купівлі-продажу був вже підписаний, квартира продана. Обом довелося перебратися у глушину – віддалені села, де магазину навіть немає. У чоловіка бракує грошей, аби поповнити мобільний телефон.

Ріелтором, про якого йдеться, виявилася відома ніжинська правдолюбка Лариса Іванівна Жукова.

«Вона сама постукалася до мене і запропонувала свої послуги у продажу житла. Вона вже знала про мій борг», – зауважив ошуканий Дмитро Ющенко.

Разом з Ларисою Іванівною з’явилися ще якісь добрі жінки, які взялися допомогти Світлані і Дмитру. Одна з них назвалася двоюрідною сестрою Л. Жукової. Добродійки підбили Світлану і Дмитра якнайшвидше продати житло, а продаж організувала вже Лариса Жукова.

Трикімнатну квартиру Дмитра на першому поверсі у затишному будинку Києва, за 20 хвилин від метро, Лариса Іванівна продала за 36 тисяч доларів. Частину цих грошей Дмитро віддав панянці Тетяні, яка з’явилася напередодні.  За 21 тисячу доларів, як він думав, купує будинок, в якому наразі живе. Потім Тетяна зникла. Згодом з’ясується, що вартість придбаного будинку не 21 тисяча доларів, а втричі менша – 7 тисяч, з меблями – 8.

«Добродійки» досі не надали Дмитру перелік послуг із вартістю виконаних робіт. А тепер повідомляють, що навіть машину, якою його возили оглянути будинок, ремонтували його ж коштом. Хоча у найдорожчого київського ріелтора більше, ніж півтори тисячі доларів, за таку послугу не попросили б.

Схожа ситуація – і зі Світланою Івашко. Теж з’явилася незнайомка, яка «співала в  унісон» з Ларисою Жуковою, а потім київську квартиру Світлани продали за значно дорожчою ціною. Сама Світлана опинилася в глушині, неподалік від Дмитра Ющенка.

До речі, Дмитро за будинок заплатив, а документів досі не отримав. І за реєстром нерухомого майна, він ним не володіє.

Згодом виявилося, що Л. Жукова здатна оформити довіреність на право продажу квартири навіть з покійником. Власник квартири помер за три роки до того, як прийшов оформити документи до нотаріуса. І нотаріуса Ларису Анатоліївну Чуєнко це не здивувало.

Ріелтор Лариса Жукова стверджує, що до неї приходила, а згодом оформлювала документи жива людина.

Аналогічна ситуація з покійником повторювалася двічі. Вже відкриті кримінальні провадження за фактами цих злочинів.

Наразі у квартирі небіжчика, який не мав спадкоємців, йде ремонт. Хоча житло повинно було відійти у муніципальну власність, і хтось із величезної черги пільговиків міг його отримати.

Як стало відомо, одну з цих славнозвісних квартир придбав слідчий Національної поліції України.

Сподіватимемося, шахрайки отримають покарання згідно із законом.

За матеріалами каналу «Україна»  

Джерело: uezd.com.ua

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь