Три спеції, які допоможуть вам перемогти тягу до солодкого

 

 

 

 

Справитися з бажанням з’їсти що-небудь солодке допоможуть натуральні і корисні для здоров’я інгредієнти

Думка про те, щоб з’їсти що-небудь солодке знову не дає спокою? Але це ж так шкідливо! Що ж робити?! А ви спробуйте замість того, щоб тягнуться до чергової шоколадки, звернути увагу на … спеції. Виявляється, серед них є такі, які допоможуть впоратися з тягою до цукру.

3 спеції, які миттєво змусять вас забути про пристрасть до солодкого

Кориця. Ця спеція не тільки покращує смак страв, але і корисна! Вона знижує рівень цукру в крові, відбиває тягу до солодкого і навіть допомагає схуднути. Крім того, кориця бореться з високим рівнем поганого холестерину, знижує ризик серцево-судинних захворювань.

Корінь солодки. Ця лікарська рослина допомагає взяти під контроль тягу до солодкого. Ви можете жувати його, розсмоктувати або заварити чай. Корінь солодки має протизапальні властивості і поліпшує резистентністю до інсуліну.

Куркума. Спеція – універсал! Куркумін має протиракові і протизапальні властивості, а також успішно бореться з тягою до солодкого. Щоб отримати максимальну користь від куркуміну, його необхідно вживати з невеликою кількістю масла і чорного перцю, що покращує його засвоюваність.

Звичайно, в ідеалі ви повинні не просто використовувати вищезгадані спеції, щоб збити тягу до солодкого , але і включати корицю, куркуму і корінь солодки в щоденне меню. Не забувайте, що ваш організм найбільше виграє від регулярного, тривалого прийому цих інгредієнтів, які, до всього, мають приємний смак.

Джерело: zdorovia.com.ua
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь