У Ніжинському парку відкрито сучасну смугу перешкод WORKOUT (Фото)

 

 

 

 

Сьогодні, 1 червня, до Дня захисту дітей відбулось відкриття «WORKOUT – смуги перешкод», що встановлено в парку Шевченка.

WORKOUT включає  елементи смуги перешкод, аналогів якої немає в Україні.

«Всім любителям здорового способу життя – воркаут -привіт! Сьогодні – знаменна дата і визначна подія: ми святкуємо Міжнародний день захисту дітей і відкриття ще одного спортивного об’єкту» – такими слова розпочав урочисте відкриття ведучий свята.

Раніше ми писали: Здоровий Ніжин -здорова нація: як у місті розвивається спортивна галузь

Міський голова Олександр  Кодола привітав усіх присутніх зі святом і зазначив: «Ми відкриваємо у Ніжині нові, сучасні локації, нові можливості для наших спортсменів. Я дякую всім, хто долучається до розвитку нашого міста. Робота наша тільки розпочата і попереду дуже багато завдань і я хочу зробити так, щоб кожен ніжинець пишався тим, що ми живемо в найкращому місті України. Всім дякую і вітаю зі святом»!

Ніжинські спортсмени в свою чергу говорять, що реалізація цього проєкту надихає і надалі проєктувати та реалізовувати подібні майданчики по всьому місту і висловлюють надію на те, що за підтримки міського голови та депутатів міської ради, Ніжин невдовзі стане одним із найспортивніших міст України.

Даний спортивний майданчик побудовано за рахунок громадського бюджету, голова проєкту Сергій Сорокін, який все життя присвятив силовим видами спорту а тепер власним прикладом надихає і допомагає всім бажаючим їх освоїти.

Школа гармонійного розвитку “Позитивчик” порадувала усіх присутніх запальними танцями, а любителі спорту показали свою майстерність на смузі перешкод.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь