Вихованців Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації привітали зі святом (Фото)

 

 

 

 

1 червня відзначається День захисту дітей!
Напередодні цього дня для вихованців Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей була проведена дивовижна подорож у природу, де під кронами затишного лісу, під аромати щойно приготовленого куліша та ковбасок гриль, діти проводили час насолоджуючись грою з дитячою студією “Лімпопо”; грали у волейбол, стріляли з лука й проводили рицарські поєдинки з . Також була проведена екскурсія у світ природи, за що дякуємо нашому екологічному фахівцю Аліні Чуйко.
Були й подарунки, які зробили діток, ще більш усміхненими й бадьорими.
Їхні емоції не передати словами, і цього відчуття не було б, якби не організатори цього заходу ДП “Ніжинське лісове господарство та спонсор і благодійник, радник міського голови, депутат Ніжинської міської ради Сергій Охонько  Також, хочеться подякувати Олександру Шалаю за підтримку та наданий автобус. Ви подарували дітям радісні емоції та море позитиву!
Адміністрація Парку підтримує і не забуває про дітей, які в даний момент не мають змоги отримати любов та турботу від своїх батьків, та готові стати для них старшими братами й сестрами.
ділиться цією новиною:
так приємно, коли дитячі очі сяють щастям! А вони й справді сяяли, іскрилися, вигравали веселими бісиками, коли за ініціативи ДП «Ніжинський лісгосп» небайдужі ніжинці влаштували для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації виїзд на природу до будиночка лісника, що під Малою Кошелівкою.
Запальна музика, рухливі ігри з аніматорами, волейбол та футбол, майстер-класи зі стрільби із лука, спортивне фехтування, історична реконструкція з обладунками древнього воїна, екскурсія РЛП «Ніжинський», знайомство з роботою лісівників, і, звичайно, запашна лісова каша – таким насиченим став понеділок напередодні чудового свята – Дня захисту дитини.
✅За допомогу у проведенні заходу величезну подяку хочемо висловити Володимиру Костирку, Сергію Охоньку, Олександру Шалаю та Ігорю Шалаю, Євгену Ткаченку, Богдану Красновиду, Дитячій студії “Лімпопо”, Володимиру Яковенку, Юлії Стрілець, Наталії Нос, Тетяні Кулик, Олександру Максимцю, Богдану «Сварожич»
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь