Фестиваль дитячої творчості «Копиця Fest»: неймовірні емоції і призи! Фото

Літо розпочинається чудовим, мегапозитивним святом – Днем захисту дітей! Кажете, того дня у Ніжині було замало сонечка і тепла? А на Гоголівській, біля фірмового магазину «Копиця» було гаряче, адже там розгорнулося святкове дійство – Фестиваль дитячої творчості «Копиця Fest»!

На посмішки не скупився ніхто!

Щира і життєрадісна, завжди усміхнена і привітна господиня свята Наталія Копиця привітала маленьких ніжинців і побажала здійснення найзаповітніших мрій і щасливого дитинства!

А організувало успішне подружжя  Фестиваль дитячої творчості «Копиця Fest» з благородною метою – вкотре підкреслити, який талановитий Ніжин, яке надзвичайно обдароване покоління юних ніжинців підростає в нашому старовинному і прекрасному місті!

Адже фестиваль – це не тільки запальна музика, усміхнені батьки і діти, різнокольорові кульки та розваги… У Фестивалі дитячої творчості «Копиця Fest» взяли участь усі садочки Ніжина, а їх у нас 17!

Чи хвилювалася перед виступами малеча? Ми, глядачі, цього не помітили! А от нейморівні виступи, старання і вміння триматися на сцені – це нікого не залишило байдужим!

Фестиваль дитячої творчості «Копиця Fest» дав змогу кожному учасникові відчути себе справжнім артистом! І отримати за свій виступ не лише бурхливі оплески, а й м’які іграшки фабрики “Копиця”!

Кожен хлопчик і дівчинка, які співали, танцювали, одним словом, “запалювали”, отримали м’яку іграшку на згадку!

Завітали на свято і міський голова Олександр Кодола та його заступник Ірина Грозенко.

Свято вийшло неймовірно яскравим! Наталія та Анатолій Копиця уміють дарувати неймовірні враження!

Хвилю позитиву впевнено тримав незмінний ведучий Володимир Хоминець.

А якщо ви хочете подарувати своїй дитині багато радості, завітайте до фірмового магазину «Копиця», що  по вулиці Гоголя, 13а/5.

Асортимент товарів у ньому вражає, але, разом з тим, задовольнить найвибагливіші смаки!

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь