Голова Чернігівської ОДА Анна Коваленко з робочим візитом відвідала Ніжин

 

 

 

 

Сьогодні, 3 червня, міський голова Олександр Кодола провів робочу зустріч із головою Чернігівської обласної державної адміністрації Анною Коваленко.

Під час зустрічі Олександр Кодола та Анна Коваленко відвідали Ніжинську міську лікарню та перевірили хід виконання реконструкції приймально-діагностичного відділення. Голова Чернігівської ОДА поспілкувалась з представником підрядної організації та начальником управління житлово-комунального господарства та будівництва Анатолієм Кушніренком і висловила свої зауваження щодо реконструкції та строків завершення робіт.

Олександр Кодола та Анна Коваленко обговорили інфраструктурні проекти, можливості створення авіалогістичного центру в Ніжині, будівництво доріг за рахунок тісної співпраці Ніжинської міської ради та Чернігівської ОДА.

Олександр Кодола підняв питання створення державного історико-архітектурного заповідника в місті Ніжині, наголосив, що повний пакет документів вже передали в облдержадміністрацію для подальшого лобіювання перед Кабінетом міністрів України та домовились про тісну співпрацю в цьому напрямку.

Також обговорили питання залучення інвестицій та проведення в місті Ніжині регіонального обласного міжнародного інвестиційного форуму за участі латвійських, литовських та естонських бізнесменів і Посольств країн Балтії.

Голова ЧОДА відвідала Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя та картинну галерею. З ректором НДУ Олександром Самойленком і Анною Парубець обговорили можливості щодо залучення коштів для реставрації та дослідження мистецьких творів, які знаходяться в фондах та виставкових залах НДУ ім. М. Гоголя.

 

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Джерело: nizhynrada.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь