Ніжинські поліцейські затримали чоловіка, який вигадав замінування приміщення школи

 

 

 

 

6 червня близько 10-ї ранку на лінію «102» надійшло анонімне неправдиве повідомлення про замінування будівлі школи в селі Дмитрівка. Поліцейські швидко встановили та затримали підозрюваного у злочині. Оперативники Ніжинського районного відділу поліції з’ясували, що неправдиве повідомлення здійснив 59-річний мешканець одного з сіл Ніжинського району, який перебував у нетверезому стані.

Під час телефонного дзвінка до поліції зловмисник не назвав район, де нібито знаходиться «замінована» школа. Тому поліцейські спільно з вибухотехнічною службою та кінологами Головного управління Нацполіції в Чернігівській області і Прилуцького відділу поліції перевірили дві школи в однойменних селах – в Ніжинському та Прилуцькому районах.

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів і того ж дня затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчий відкрив провадження за частиною 2 статті 259 Кримінального кодексу України — неправдиве повідомлення про замінування закладу освіти, що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.

Нині триває досудове розслідування.

 

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь