Подружжя побило вікна та проникло в приміщення: без поліції не обійшлося

 

 

 

 

Чи то не спалося, чи закортіло пригод – хтозна що саме спонукало на такі дії сьогодні вночі двох осіб, молодих чоловіка та жінку, подружню пару, які побили вікна та пробралися до приміщення в Ніжині, де  розміщується храм ПЦУ свт. Іоана Тобольського та Дитяча Академія Розвитку “ДАР”.

Про ці події   Ніжин на долонях стало відомо з власних джерел.

Шукачів пригод затримала поліція, яку викликала пильна жителька одного з приватних будинків, що розташовані поруч. Жінка запідозрила, що робиться щось непевне, і поспішила сповістити правоохоронців.

У Ніжинській поліції ситуацію прокоментували так: “Повідомлення про розбиття вікон отримали близько 23 год. Виїздом на місце встановлено, що пошкоджено два вікна на першому і другому поверсі, всередині буди двоє осіб.

 У тому що саме вони розбили вікна – зізналися та розкаялися.
 
У присутності власника, перед яким вибачилися, обіцяли вікна відремонтувати. Останній від написання заяви відносно даних осіб відмовився, просив суворо не карати.
 
Наразі подія кваліфікується як дрібне хуліганство (ст 173 КУпАП)”.
Мета проникнення достовірно невідома. Жінка говорила, і що “вона тут навчалася, тому захотіла згадати, як це було”, і що їм потрібно було обговорити сімейні проблеми, тому обрали це місце, але як було насправді – ми можемо лише здогадуватися.
А поки “обговорювали”, встигли і покурити в коридорі, і на піаніно пограти…
Втім, Ніжинська поліція відреагувала миттєво, і чи були наміри вчинити у подружжя ще щось – ми не знаємо.
Як би там не було, але подружжя у вчиненому розкаюється. Сьогодні зранку вони вже зустрілися з настоятелем храму ПЦУ свт. Іоана Тобольського і запевнили, що ремонт вікон – за ними.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь