Про Ніжин знімуть сюжет, який побачить вся Україна

 

 

 

 

14 червня відбулася щотижнева оперативна нарада. Міський голова Олександр Кодола прокоментував важливі події для розвитку Ніжина, які відбулися на попередньому тижні.

Зокрема, завершився Всеукраїнський конкурс «Наша громада». Де серед 283 учасників громад обрали топ 26. 13 громад вийшли у фінал за результатами інтернетголосування, які отримали найбільшу підтримку українців під час голосування. Ніжин зайняв 6 місце.

Читайте також: У Ніжині хочуть створити “магніт для туристів” -музей науки

Від Ніжинської громади був поданий проєкт туристично-культурного спрямування під назвою «Ніжин забута історія». «Ми довели ще раз, що Ніжин може згуртовуватися і досягати конкретних результатів», – наголосив очільник міста та подякував всім хто брав участь в голосуванні.
Далі цей конкурс буде продовжуватися. 21 червня по 13 серпня проходитиме III етап, на який потрібно подати повний пакет документів та детальний опис проєкту.  Фінальне оцінювання буде з 14 серпня по 27 вересня. Результати будуть оголошені 30 вересня.

Впродовж червня – вересня телеканали ICTV і СТБ, які супроводжують проєкт, будуть знімати відеосюжети про ті громади, які вийшли у фінал. Тому і про Ніжин в червні – вересні буде знятий сюжет, який буде транслюватися на центральних телеканалах.

 

За матеріалами nizhynrada.gov.ua

Фото з архіву

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь