У Ніжинській ЗОШ №10 говорили про шкільні події, традиції школи та свята (Фото)

 

 

 

 

24 червня у Ніжинській ЗОШ № 10 відбувся звіт в.о. директора школи Сергія Никонця перед громадськістю, де очільник закладу звітував про свою діяльність та проінформував щодо вагомих та значних досягнень у роботі школи, а також зупинився на проблемах закладу.
💢На зібранні були присутні заступники директора, голови шкільних методоб’єднань, представники ГО «Об’єднання батьків учнів Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10», піклувальної ради та учнівського самоврядування.
💢Під час звіту всі присутні змогли пригадати шкільні події та успішні проекти, що відбувалися впродовж навчального року, а це – традиційні шкільні заходи і свята, заходи патріотичного виховання, виховна робота, волонтерська робота шкільного колективу, учнівське самоврядування, робота шкільних методичних об’єднань, співпраця з вищими навчальними закладами, різноманітні майстер-класи, тренінги, семінари, конференції для вчителів та учнів, міжнародна співпраця, мандрівки, подорожі, екскурсії, робота з обдарованими учнями, досягнення та зміцнення матеріально-технічної бази школи.
💢Сергій Віталійович подякував усім учасникам освітнього процесу за злагоджену колективну роботу, вагомий внесок кожного в життя рідного закладу, за високий рівень організації дистанційного навчання. Окремо висловив вдячність за значну допомогу та підтримку у розбудові закладу міській владі та Управлінню освіти. За благодійну підтримку закладу, яку на постійній основі школа отримує від Наталії Копиці, родини Оксани Андрієць, Олександра Утенко та Володимира Свістєльніка, керівник школи подякував від імені всієї шкільної родини.
«Скільки б подій не відбулося, все ж головним залишається те, чого ми навчилися за рік, що зрозуміли, що змінили і чого досягнули. Це наполеглива спільна праця наших педагогів, усіх учнів та їхніх батьків, а також інших працівників школи.
Дякуємо усьому шкільному колективу за наполегливу роботу і співпрацю впродовж навчального року! МОЛОДЦІ!», – підсумівав зібрання Сергій Віталійовч.
У результаті голосування діяльність в.о. директора одноголосно визнана задовільною.
Надіслала Вікторія Коломійченко

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь