В області відбудеться комплексна перевірка системи оповіщення: деталі

 

 

 

 

29 червня Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації буде проводитись комплексна технічна перевірка територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення Чернігівської області з передачею всіх команд та учбових повідомлень цивільного захисту до керівного складу районів та міст обласного значення.

Про це повідомляє dcz.cg.gov.ua

Буде проведена перевірка працездатності ліній управління та пристроїв для запуску електросирен в місті Чернігові та районних центрах області без запуску електросирен.

З автоматизованого робочого місця відповідального чергового Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи  облдержадміністрації буде здійснена перевірка по мобільним телефонам груп абонентів облдержадміністрації,  підприємств міста Чернігова, силових структур та керівного складу районів і міст обласного значення.

О 13 годині 32 хвилини для оповіщення населення м. Чернігова і прилеглих до міста населених пунктів буде передаватися учбове повідомлення за допомогою радіостанції «Наше Радіо» на частоті 104.3 МГц.

О 14 годині буде передаватись учбове повідомлення для мешканців міста Чернігова по проводовому радіо.

О 14 годині 05 хвилин на першому каналі Українського радіо для населення області буде передаватися учбове повідомлення за допомогою  FM-передавачів в містах Чернігові, Бахмачі, Прилуках, Новгород-Сіверському, смт Сосниця та смт Холми.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь