У Ніжині визначили кращу передпроєктну візуалізацію парку Шевченка: деталі

 

 

 

 

Рішення “Про визначення переможця Конкурсу та затвердження передпроектної візуалізації парку ім. Т. Шевченка” розглянули та прийняли сьогодні, 1 липня на одинадцятій сесії Ніжинської міської ради

Повідомляє “Нежатин”

Нагадаємо, конкурсне журі з визначення найкращої передпроектної візуалізації парку ім. Т. Шевченка обрало переможця, серед 10 робіт, які були подані архітекторами, дизайнерами та урбаністами з різних міст України: Києва, Полтави, Чернігова та Ніжина. Перемогу у конкурсі здобула робота архітектора з Полтави Ольги Завори.

Раніше ми писали: Кращу передпроектну візуалізацію центрального ніжинського парку визначено

Присутнім у сесійній залі презентували дану роботу і, як зазанчив міський голова Олександр Кодола, переможець представив поєднання класичного і сучасного стилю, тому цю роботу взяли за основу і коли вона буде доопрацьована, замовляємо проєктно-кошторисну документацію. У подальшому, після доопрацювання, розроблена візуалізація стане основою для реконструкції центрального парку міста.

Дане рішення викликало обговорення серед присутніх . Депутати висловлювали думки про те, що потрібно обов’язково подбати, аби в центральному парку було максимально зелених насаджень, також звучали пропозиції, щодо підпримки підпрємництва в місті, аби в парку люди могли також розвивати дрібний бізнес: ставити невеличкі кіоски, тощо. Підсумовуючи вищесказане депутат Ніжинської міської ради, радник міського голови Сергій Охонько зазанчив, що перед замовленням проєктно-кошторисної документації кожен депутат може висловити свої пропозиції, озвучити їх на містобудівній комісії.

Тож, рішення про визначення переможця конкурсу та затвердження передпроєктної візуалізації парку Шевченка у місті Ніжині прийнято.

Далі -буде.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь