У Ніжині сучасний центр європейської якості OPEN SPACE надав 2 тисячі послуг

 

 

 

 

Ніжинці вже тривалий час користуються послугами сучасного та зручного офісу європейського зразка, що діє за принципом «єдиного вікна» – OPEN SPACE. Такий центр є гарним прикладом надання населенню якісних консультацій та допомоги у розв’язанні питань, пов’язаних з державною реєстрацією актів цивільного стану.

У поточному році 6 місяців роботи сучасного центру, що діє на базі Ніжинського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Ніжинському районі Чернігівської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) з 2019 року, відзначились великим попитом з боку місцевих жителів. Так, протягом зазначеного періоду фахівці юстиції надали громадянам понад 2 тисячі послуг та консультацій.

«Звертаючись до центру OPEN SPACE, громадяни можуть швидко й без зайвої витрати часу отримати низку послуг, яка стосується сфери державної реєстрації актів цивільного стану. Робота в офісі побудована за європейським зразком, а тому обробка запитів не є довготривалою, – зазначила Ірина СВИСТУН, очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшла й Чернігівщина. – Попит на послуги таких центрів не згасає, люди задоволені, що «відкриті простори» успішно працюють не тільки в обласних центрах, а й в інших населених пунктах».

 

Сектор комунікації з громадськістю Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь