Студентам Ніжинського вишу урочисто вручили дипломи з відзнакою

 

 

 

 

7 липня в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбулось урочисте вручення дипломів з відзнакою.
У цей святковий день привітати випускників прийшли їх викладачі, наставники, одногрупники, батьки, друзі. Запрошені були також високоповажні гості: міський голова Ніжина Олександр Кодола, заступник міського голови Сергій Смага, начальник управління освіти Ніжинської міської ради Валентина Градобик та лауреат Шевченківської премії Леонід Горлач.
Ректор університету Олександр Самойленко звернувся до випускників: «Впродовж 200 років існування Ніжинської школи зі стін нашого навчального закладу випустились десятки тисяч студентів, які прославляють наш університет і нашу країну. Дуже радіємо з того, що сьогодні нове покоління випускників ми проводжаємо у доросле життя, щоб вони розбудовували європейську Україну».
Міський голова Олександр Кодола привітав усіх випускників із успішним завершенням навчання, побажав успішно реалізувати отримані знання в професійній діяльності, а також подякував усім наставникам за безцінні знання.
Ректор разом з міським головою вручили випускникам дипломи з відзнакою.
Слова подяки у відповідь сказала випускниця ННІ мистецтв ім. О. Ростовського Юлія Чайка. Вона подякувала викладачам за знання, за їх невтомну працю, за незабутні студентські роки, проведені у стінах нашого університету.
Лунає гімн студентства – «Gaudeamus», який супроводжував випускників усі роки їх навчання в університеті. Випускники полишають стіни рідної Alma mater.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь